Huis

Het vakantiehuis kan het gehele jaar door gehuurd worden. Zomers kan het hier ook meer dan 30 graden warm zijn en in de winter kan de temperatuur tot min 30 zakken.

Het huis staat midden in het bos. De dichtsbijzijnde weg ligt op 5 km afstand en is niet hoorbaar. In een straal van 5 km staan slechts 5 andere huizen. Het enige wat men buiten hoort is het ruisen van de bomen of het waaien van de wind. Gecombineerd met een totale afwezigheid van geluidsoverlast in het huis resulteerd het in een ongekende stilte hetgeen een zeer rustgevend, welhaast meditatief effect heeft.

Via het typisch Zweedse voorportaal komt men in de hal en vandaar naar de keuken, woonkamer en bovenverdieping. De woonkamer heeft een gezellige houtkachel, zithoek en audio/video facilieiten. De gerenoveerde keuken heeft een grote klassieke houten eettafel med Zweedse bank en stoelen; een oud Zweeds gietijzer houtfornuis en moderne keukenapparatuur . De doucheruimte met toilet is in 2006 aangelegd en heeft vloerverwarming. De bovenverdieping is één grote ruimte van 50 vierkante meter met 6 slaapplaatsen en is relatief laag. Buiten is een grote tuin met barbeque, tuinstel, schommel, trampoline, glijbaan, boomhut en eigen voetbalveld. De auto kan dicht bij het huis geparkeerd worden.

Het huis is meerdere malen door mensen in rolstoel of met rollator gehuurd. De indeling kan daar op verzoek op worden aangepast. Op de WC-pot zit een speciale verhoogde bril en aan de muur kunnen we een extra stevig handvat plaatsen.

Roken is niet toegestaan in het huis. Huisdieren zijn wel toegestaan.

Voorzieningen:

 • Electrische verwarmingen, houtkachel en vloerverwarming in douce/WC.
 • Modern elektrisch fornuis met oven; koel/vrieskast; koffiezetapparaat; waterkoker; broodrooster
 • Droogrek.
 • WiFi, draadloos internet.
 • Radio, CD-speler, TV, DVD, video.
 • Toerist brochures, kaarten van de omgeving en boeken.
 • Zelf-catering. Ontbijt kan op verzoek bij weekend huur-optie worden verzorgd.
 • Beddengoed/handdoek/theedoek zelf meenemen of kunnen worden gehuurd.
 • Dekbedden, kussens en extra dekens zijn aanwezig.
 • Bedden: 1 twee-persoonsbed, 3 één-persoonsbedden en 1 baby ledikant.
 • Fietsen kunnen op verzoek worden gebruikt tegen een kleine vergoeding.

Indelingsalternatieven

Standaard staan alle bedden op de bovenverdieping. Veel gezinnen vonden het erg leuk om met zijn allen op de bovenverdieping te slapen. Het is echter ook mogelijk om twee bedden beneden in de woonkamer te plaatsen. Die woonkamer is vrij ruim en veel huurders spenderen veel van hun tijd in de gezellige keuken met grote tafel, stoelen en bank. Indien één van u slecht ter been is hoeft u dan niet de trap op naar de bovenverdieping. Ook voor langere mensen kan het een goede optie zijn, aangezien de bovenverdieping vrij laag is. Daarnaast kan men het fijner vinden om tijdens de koude winter op de warmere benedenverdieping te slapen.

U kunt uw wensen wat betrefd de Indeling aangeven op de Contact pagina in het tekstblok Bericht.